Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Irak

Prodaje se nekretnina u Iraku

Irak, službeno Republika Irak, država je zapadne Azije. Graniči s Turskom na sjeveru, Saudijskom Arabijom i Kuvajtom na jugu, Sirijom na sjeverozapadu, Jordanom na zapadu i Iranom na istoku. Glavni grad je Bagdad.

Erbil je četvrti najveći grad u Iraku nakon Bagdada, Basre i Mosula. Nalazi se na 80 kilometara istočno od Mosula i glavni je grad Iračkog Kurdistana. Erbil je jedno od najboljih mjesta gdje se kupuje nekretnina na prodaju u Iraku. Erbil se smatra jednim od najstarijih gradova s ​​neprekidnim naseljenjem na svijetu s rekordnim urbanim životom koji datira još od 6000 a.c.

Erbil je gospodarski glavni grad Kurdistanske regije i zadržava značajnu ulogu u Iraku, privlačeći veliki broj ljudi koji pokušavaju iskoristiti ekonomski rast i sigurnost grada. Uz velike rezerve ugljikovodika Kurdistan i sigurnost, u usporedbi s ostatkom zemlje, očekuje se da će ga gospodarstvo podržati rast, dodatno povećavajući potražnju za nekretninama i socijalnom infrastrukturom.

Porast stanovništva zajedno s očekivanim gospodarskim rastom i dalje povećava potražnju za projektima nekretnina (stambeni, komercijalni, nekretnine za prodaju u Iraku i hoteli) i projektima socijalne infrastrukture, kao što su obrazovne i zdravstvene ustanove u regiji.

Politički rizik, međutim, ostaje glavna briga. Nedavni fizički sporovi s Bagdadom izazvali su zabrinutost zbog pogoršanja odnosa između Erbila i središnje vlade. Međutim, ovo je trenutno u ravnoteži s porastom nasilja u ne-kurdskom Iraku i potencijalnim mirovnim dividendama od nedavnog zbližavanja.

Tržište stambenih nekretnina u Erbilu pokazuje stalni potencijalni rast. Tržišni temelji ostaju snažni, poduprti sporim rastom ponude. Vladine studije procjenjuju da je tijekom sljedećih 5 godina potrebno ukupno 112.500 stambenih jedinica. Sudeći prema građevinskim aktivnostima u gradu, sumnja se da će ovaj obujam stambenih jedinica biti dostavljen na vrijeme. Ova se procjena također odnosi samo na rast stanovništva i ne uzima u obzir potražnju koju su stvorili kupci zainteresirani za prodaju nekretnina iz drugih dijelova Iraka, što bi moglo dovesti do daljnjeg pritiska na opskrbu

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Al-jamiaa je jedna od najbolje organiziranih okruga u Bagdadu koja je izabrana za sveučilišne predavače. Ja sam vlasnik kuće na 3 etaže, 5 spavaće sob...
Cod. 27858

Prodaja Vila, Irak, Baghdad, Baghdad, Baghdad

Reserved negotiation
Prodaja
Vila

220 m²
villa za prodaju
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB